Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


beagle

2011.03.19

 

Angol név:
Angol.: Beagle, cseh.: Beagle

EREDET:
Beagle (Beagle) egy fajta termesztett Angliában a 14. század. A kereszt vadászkutyák, nyúlalakúak és a régi angol vadászkutyák, úgy tervezték, hogy vadászni nyulak, rókák és különféle madarak. A több évszázados a Beagle (Beagle) nemesített Angliában a királyi udvarban, és segítségével štvanicím csomagolásban. Korai 20.s toletí is bekerült az USA-ban, ahol ő lett nagyon népszerű. Jelenleg a fajta széles körben elterjedt az egész világon
LEÍRÁS:
Beagle (Beagle) egy erős és kompakt felépítésű kopó, azt a benyomást keltve a minőség, de nem durvaság. Ez egy boldog vadászkutya, amelynek elsődleges feladata főként az, hogy elkapják a nyúl. Ez merész, nagy tevékenység, az életerő és elszántságot. Ez gyors, intelligens és nagyon élénk. Ez egy barátságos, élénk, és nincs jele a támadás vagy szorongás.
A fej meglehetősen hosszú, erős, de nem durva. A koponya enyhén ívelt, és mérsékelten széles, enyhén csúcs. Sir Orr háló, lehetőleg fekete pigment alacsonyabb világos színű kutyáknál megengedett, orrlyukak tágak. Szeme sötétbarna vagy mogyoróbarna, meglehetősen nagyok, nem mélyen fekvő, sem kiugró, jól el vannak különítve, a szelíd és vonzó kifejezése. Füle hosszú, a vége lekerekített, majdnem eléri húzta elő, hogy az orr, a mély, lógó kecsesen és simán az arcon. A nyak elegendően hosszú, enyhén ívelt, egy kis lebeny. A test egyenes és kiegyensúlyozott, jól kiegyensúlyozott váll. A farok vaskos, és valamivel hosszabb, magas hangú, vidáman hordott, de nem a görbülete a hátsó jól szőrözött különösen az alsó. A mellső láb egyenes, könyök feszes, magassága a talajtól a könyökig körülbelül fele a marmagasság. A hátulsó végtagok erős és izmos. Mancs feszes és tömör. A testmozgás és a gyalogos közlekedés ingyenes, hosszú léptekkel és egy megkülönböztető mellső lábak hátravetve lábak.
Magasság:
Beagle (Beagle) van mar 33-40 cm.
SÚLY:
Beagle (Beagle) lemért között 8-14 kg.
HAIR:
Beagle (Beagle) Rövid, sűrű, vízálló kabát. Felismerték az összes szín megengedett, kivéve a máj. Tipp a farok mindig fehérek.
KARAKTER:
Beagle (Beagle) él és mozog, de nem túl élénk kutya, amelyről úgy érzik, a legjobb a vadászat, és az otthoni látogatásokat. Rendkívül toleráns felé emberek és más kutyák, ez volt mindig is a nagy csomag. Ez barátságos, kedves és szerény. Beagle igényeit rengeteg gyakorlással, de nem szabad elfelejteni, hogy ha bejön a pályán, ez a probléma, és olvassa gyakran eltűnnek az órát, mert szeret olyan tevékenységet végeznek "magának". Igényel, ezért a korai gyermekkori oktatás következetes hívást. Ez a tendencia, hogy kövér. Kiváló egészség, a szépség és az intelligencia.
Beagle (Beagle) egy élénk, eleven, vidám, egy szociális jellegű. Ez egy jó házőrző, de néha nagyon makacs. Ha a vadászat bátor és kitartó. A család nagyon boldog.
CARE:
Beagle (beagle) igényeit rengeteg a rendszeres testmozgás és a hosszú sétákat. Ne feledje, a haja legalább egyszer egy héten, és néha fogmosás a csekket és a tiszta fülek és hallójáratba. Ellenkező esetben, nem kell semmilyen speciális ellátást.
Várható élettartam:
Beagle (Beagle) ünnepli 13 év az átlag.
EREDETI USE:
Vadászkutyák használt tereljék a mezei és üregi nyúl a csomagban.
Ma is használják:
Vadász-kutya és társa.
Fajta:
FCI VI. - Illat kutyákat és rokon fajták.
Március 1. szakasz - Kis méretű kutyákat.
A rokon fajok.
vighnorbert071128.jpg

 

 
 

 


Utolsó kép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 2
Összes: 66850
Hónap: 1175
Nap: 42